Dj Kæmpe ejes af Michael Kæmpe.

Jeg startede min karriere som Dj i 1994, jeg har derfor oparbejdet en stor erfaring gennem mine mange år bag pulten, både på lande vejen som medejer af mobildiskotek og på stationære diskoteker rundt omkring på Sjælland & Lolland / Falster.

Jeg er en Dj som altid tilpasser mig jeres fest og gæster og kan spille alt lige fra 60’erne og op til det aller nyeste der bliver på spillet i radio og på diskoteker. Alt mit nye musik får jeg gennem Ideal Promotion, som er et firma der levere musik til professionelle Dj’ og radioværter, så jeg er altid opdateret med det nyeste som rykker. Som medlem af Ideal Promotion er jeg også med til at lave Dancechart.dk hver uge.

Uanset arrangementets størrelse, om det er 20 eller 2000 personer råder jeg over det rette anlæg til at udføre opgaven så alle bliver tilfredse.

Jeg kan også leverer total løsninger med scene opstilling både ude og inde, anlæg til band inkl. lydmand, hvilket tit kan gøre jeres arrangement biligere, da Dj & band bruger samme anlæg.

Endvidere har jeg samarbejde med bartendere og dørmænd / vagter, hvis jeres arrangement har brug for dette, kontakt mig for nærmere info.

Kræver jeres arrangement lys udsmykning, kan jeg også leverer dette.

Er du selv Dj, ønsker at bruge en anden end Dj Kæmpe eller afvikle din fest via computer, ipad mv. kan jeg også levere lyd og lys som udlejning

Har i andre tanker eller ønsker, så kontakt mig gerne og lad os få en snak om hvad vi kan gøre sammen, så jeres fest bliver en succes.